• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Több mint 2 hónapja nem kapom meg Bérpotló juttatásomat az illetékes polgármesteri hivatalatól.Érvényes HATÓSÁGI BIZONYITVÁNNYAL rendelkezem amelyet a helyi Munkaügyi központ adott ki.A kérelmemre a polgármesteri hivatal mégcsak válaszra sem méltat!Jövedelem hiányában már élelemre pénzt és egyéb élelmiszert kéregetek ismerősöktöl hogy  ne halljak éhen!A súlyos beteg édesanyám rokkant nyugdija 29.000Ft-ból nemtudunk ketten megélni.Hová forduljak a problémám azonnali megoldására?

Tisztelettel!

Ildikó

1 Answer

0 értékelés

Tisztelt Érdeklődő!
 

A kérdéses bérpótló juttatás - ma már aktív korúak ellátása - a jegyző hatáskörébe tartozó ellátás. Amennyiben a jegyző a kérelem beérkeztét követően 30 napon belül nem határoz a kérelemről, a felügyeleti szervétől kérhető a mulasztás kivizsgálása. A jegyző felügyeleti szerve az illetékes kormányhivatal.
 

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.

...