• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
A 2014/2015-ös tanévre felsőfokú szakképzésre jelentkeztem, önköltésges szakra egy budapesti főiskolára. A diákigazolvány és egyéb kedvezmények miatt még így is megéri, hogy kifizetem.
A kérdésem az lenne, hogy ha felvesznek és beiratkozok, de nem járok be (még vizsgázni sem, hanem inkább elmegyek dolgozni) kirúghatnak második félévre? Hiszen kreditem 0 lesz mindkét félévben, de a képzés díját kifizetem.
Válaszukat előre is köszönöm!
Noémi

1 Answer

0 értékelés

Tisztelt Érdeklődő!
 

A felsőoktatási törvény szerint megszüntetheti a felsőoktatási intézmény a hallgató jogviszonyát ha a tanulmányi és vizsgaszabályzatban, illetve a tantervben rögzített, a tanulmányokban való előrehaladással kapcsolatos kötelezettségeit nem teljesíti. Ennek megfelelően a hivatkozott dokumentumok adnak választ kérdésére.
 

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.

...