• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

A Lombard Lízing zrt-vel kötöttem szerződést lassan öt évvel ezelőtt, ők finanszírozták az autót. Nem lízing, hanem hitelszerződés egyébként, bár ebből a szempontból szerintem ez nem lényeges. Elég sok sebből vérzik az ügy (mármint Lombard részéről - pl most kaptak PSZÁF bírságot is, stb...), de ami szembetűnő így laikus szemmel, az az, hogy csak az egyik tanú van kitöltve a szerződésen, még a hivatalos másolaton is, a másik teljesen üres. Van keresnivalóm ezzel a bíróságon? Egyáltalán érvényes így egy szerződés?

 

Köszönettel: Kovács Gábor

1 Answer

0 értékelés
Tisztelt Érdeklődő!

A szerződés érvényességét nem érinti a tanúk száma, ellenben ha nincs két tanúval ellátva a szerződés, abban az esetben - és ha az egyéb törvényes módon sem biztosított - az nem lesz teljes bizonyító erejű okirat, így másik félnek ez esetben nehezebb lesz a bizonyítás egy esetleges peres eljárásban.

Üdvözlettel:

 

a PROKATOR-NET jogi csapata

dr. Pozderka Gábor ügyvéd

www.pozderka.hu

 

Tájékoztatjuk, hogy az internetes honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak.
...