• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Tisztelt JogiKérdések.

A segítségüket szeretném kérni. 2022.02.02-án kisfiam fürdetése közben leforrázódott az albérletben lévő bojler miatt. Sajnos nem én magam vittem be őt a Bethesda gyermekkórházba mert egyszer már ráfáztam ezzel a kórházzal 2019-ben amikor a kisfiam karja be dagadt, bevittem őt a Bethesda kórházba hogy megtudjam mi történt vele? Ott egyből azt mondták hogy gyermekbántalmazás,el is vették. Most a forrázás után ismerős által bekerültem a kisfiammal a mentőkkel a Bethesda kórházba ahol a fiam az égési intenzív osztályra került. Akkor a felvételnél már "túl lett lihegve" az állapota ami kiderült. Persze egyből feljelentés lett életveszélyt okozó bűncselekménnyel vádoltak meg aztán ez később gondatlanságból elkövetett vétség és bűncselekménnyé fordult. Engem aznap a kórházból a kiérkező 2 rendőrnő bevitt a rendőrségre ahol hajnal 2ig kaptam mindenféle hideget meleget tőlük és már elfogultak voltak roma származásúnak hittek és én ezáltal nekik nem mondtam igazat a gyanúsított kihallgatáson 1x sem. Hajnal 2kor fogdára kerültem 72 órára ahol utolsó nap este kaptam rengeteg tanúkihallgatásról papírokat és megkaptam azt is hogy innentől kezdve nem óráim hanem éveim lesznek mert addig nem nyugszanak míg börtönben nem kerülök ! A fogda után volt az első bírósági tárgyalás ahol őszintén mindent elmondtam az elejétől fogva. Haza engedtek. Később megvolt a második bírósági tárgyalás is ahonnan megint haza engedtek. Utána voltak a bojlerrel kapcsolatban szemlék vizsgálatok hogy tényleg rossz e a bojler? Utána körülbelül egy év másfél éven keresztül semmilyen hatósági személy senkit nem keresett. Csak én a kirendelt ügyvédemet. A másfél év alatt folyamatosan e-mailbe kérdeztem tőle hogy mi lehet a következő ami az ügyel kapcsolatban lesz hogy mire lehet számítani stb. Sajnos mindig azt a választ kaptam tőle hogy nem tudja. Most júniusban behívtak a rendőrségre egy kibővített gyanúsításra ahol már megkaptam azt hogy emberölési kísérlettel gyanúsítanak vádolnak. Az üggyel kapcsolatban nagyon sok ember kilett hallgatva tanúként amiben sajnos sok hazugság van mindenki felől. A rendőrnő azt mondta hogy legkésőbb most június végén le akarja zárni a nyomozási ügyet. Erre júliusba behívott még egy már kihallgatott embert.  Ezt a tanúvallomást most július elején megkaptam a rendőrségen elolvastam mire a rendőrnő azt  mondta hogy vádemelésre kerül ez az egész ügy.

Sajnos hiába szeretném be bizonyítani hogy baleset volt a kisfiam forrázása és hogy szeretem a fiamat úgy érzem hogy a kirendelt ügyvédem nem segít tanácstalan vagyok és kilátástalan. 2,5 éve tart most már ez az ügy. Pszichiáterhez járok aki a felírt nekem gyógyszert és frontint hogy tudjak aludni mert éberen aludtam rém álmaim voltak. Lassan gyomor fekélyem lesz mert nem tudok enni és ha eszek is kis adagot úgy érzem hogy tele ettem magam és görcsöl a gyomrom hányingerem van.

A segítségüket szeretném kérni hogy egy ügy vége felé az a vád hogy emberölési kísérlet megállja-e a helyét? Hogy tudom bebizonyítani hogy nem direkt forrázás volt ahogy ezt a rendőrök állítják és gondolják?! Senkitől nem kapok semmilyen segítséget se tanácsot hogy kihez forduljak és nem akarok börtönbe kerülni. Hogyan kerülhető el a börtön? Nem vagyok visszaeső nem voltam még börtönbe nem volt ezen kívül más ügyem.

Kérem legyen szíves tanácsot adni hát nagyon kilátástalan vagyok.

Köszönettel egy anyuka
(120 pont) által a(z) Büntetőjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Az ügy részleteinek pontos megértéséhez és a megfelelő jogi lépések megtételéhez javaslom, hogy konzultáljon ügyvédjével. Az Ön által megosztott információk alapján úgy tűnik, hogy minden jogszerű, de az ügyvédje részletesen át tudja tekinteni a helyzetet és szakszerű tanácsot tud adni.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(52,5e pont) által
...