• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Sziasztok.

Három gyermekünk van a férjemmel. 10 éve vagyunk együtt sajnos alkoholista lett,ilyenkor nagyon agresszív és bántalmaz megver a gyerekek előtt is. Elmenekültünk tőle, kizárólagos felügyeleti jogot szeretnék a gyerekekre félnek tőle és én is féltem őket vele hagyni mert kiszámíthatatlan. Pánikbeteg és van bírósági ügye. Látleletet vetetek es feljelentem természetesen de a gyerekekhez joga van sajnos házasok vagyunk.

Ha kizárólagos felügyeleti jogot szeretnék ahhoz előbb bekell adnom a valópert vagy indíthatom anélkül is?

Pénzügyileg rendezettek vagyunk nem vagyunk hozzá kötve a szüleim támogatnak mindkét oldalról.

Kérlek segítsetek :(
(120 pont) által a(z) Családjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

A bíróság fog dönteni a felügyeleti jog kérdésében a válóper során. Első lépésként azonban ajánlott távoltartási végzést kérni a bíróságtól a férje ellen, ami biztosítja, hogy ő nem közelítheti meg Önt. Ez a jogi intézkedés segíthet megvédeni Önt és gyermekeit a további erőszaktól, amíg a bíróság nem hoz végleges döntést a gyermekfelügyeleti kérdésről.

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,2e pont) által
...