• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Felmentem múltkor az Anotalk nevezetű Weboldalra és arra gondoltam hogy miért ne trollkodjak meg valakit hogy egy 19 éves lánynak ki adom magam és egy fiút keresek. Bedobott egy 19 éves srácot, aki elkezdett perverzen beszélgetni, majd át akkart menni másik platformra. Én írtam neki hogy jó, menjünk át messengere. Csináltam gyorsan egy kamu profilt lány néven. Kérte hogy küldjek intim képet, és én fogtam magam és letöltöttem a netröl. Majd én is írtam neki hogy küldjön ő is, majd ténylegesen elküldte a nemi szervét ( sajnos igazi volt ). Ezútán én megijedtem majd töröltem a chatet ( nem mentettem el semmilyen fotót, és nem is osztottam meg).

Elkezdtem izgulni a jógi követekezmények miatt, ezért két nap múlva úgy döntöttem hogy ráírok és elmondom. Leírtam neki hogy: Bocsi hogy megszívatalak, igazábol fiú vagyok és megbántam amit tettem, megbocsájtasz?

És hát nem írt vissza.

Az lenne a fontos kérdésem hogy elkövetteme valami bűncselekményt, lehete belöle baj? (Esetleg szabadságvesztés? 16 éves fiú vagyok, és már több mint egy hónapja nem nyugszom miatta, csak erre tudok gondolni. Haza jövök a sulibol és törvénykönyveket olvasok, KÉREM ha valaki ért a jóghoz, vagy jógász írja le hogy tetteme valamit, mert én ebbe már beleörültem)

Válaszokat elöre is Köszönöm
(120 pont) által a(z) Ingatlanjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Nem, akkor lenne baj hogyha mondjuk a sértett kiskorú és ön tudna erről, hogy kiskorú és képeket akarna szerezni tőle. De Ön szándéka nem erre irányult és törölte a profilt a srác nagy korú. Nem lesz önnek baja.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(50,9e pont) által
...