• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Üdv

Mi kint élünk Németországban és itt van egy házunk ami fele fele arányban az enyém is. Most szeretnénk eladni és a későbbiekben el is akarunk válni mert megromlott a kapcsolat. A ferjem ügyvéd előtt akar Magyarországon egy papírt velem aláirattatni hogy a vételárnak nem a fele lesz az enyém hanem csak x összeg és ha nem tetszik akkor meg nem kapok semmit mert úgy gondolja csak az övé és ő dolgozott rajta. Két kicsi gyerekünk van. Ugyanakkor azt is bele akarja írni ebbe a szerződésbe, hogy lemondok a gyerektartastol amiért ezt a pénzt adja. Mennyire van joga ehhez és megtamadhato e a későbbiekben a gyerektartas miatt, mert ha jól tudom az nem az anyát illeti hanem a gyereket és nem mondhatok én le róla. A ferjem amúgy nagyon fenyegető és igazság szerint félek nem alá írni ezt a papírt.

Köszönöm előre is a választ

1 Answer

0 értékelés

Kedves Kérdező!

Ebben az esetben érdemes lehet jogi képviselőt fogadni mert a férje is fogadott. A jogi álláspontom, hogy nem szabad semmit aláírni, ha van jogi képviselője akkor vele tanácskozzon. Semmit ne írjon alá a volt férjének amíg ön nem gondoskodott jogi képviselőről.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

...