• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Tisztelt ügyvéd Úr.      Nekem most február 14.én lejárt a gyesem.Menni akartam a munkahelyre leszámolni és csak most tudtam meg, hogy megszünt én semmi levelet, semmi értesitést nem kaptam róla. Új neve lett a cégnek és ők azt mondják, hogy nem tudják hol a papírom, nem tudják honnan kell leszámolnom. Ilyen esetben mit tudok tenni hova tudok fordulni, hogy meg legyenek a papirjaim.Mert addig semmit nem tudok sajnos intézni. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Kovács Ágota.
(120 pont) által a(z) Munkajog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Ebben az esetben meg kell nézni cég nyilvántartásban azt, hogy hogyan szűnt meg a cég.

van e jogutódja felszámolás alatt van e még. Ha felszámolás alatt van a cég akkor felszámolónak kell levelet küldeni, ha követelése van a céggel szemben, Van  a cégnek jogutódja akkor neki kell küldeni a levelet. Viszont a munkáltatónak tájékoztatni kellet volna Önt, ha felszámolás alá került.

Jogi álláspontom az, hogy meg kell tudni mi lett a céggel célszerű lehet ügyvédet fogadni Ő fogja tudni mit kell csinálni ügy ismeretében ennyit tudtam mondani.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,1e pont) által
...