• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Csomagot rendelek éppen külföldről, és amit ki tudtam olvasni a posta ÁSZf-éből az az, hogy ha azt szeretném hogy postán maradjon a csomagom, akkor a cím helyére a posta nevét, irányítószámhoz a postáét írjam, amellé azt hogy "Poste restante", és a többi pedig marad ugyanaz.

("„Postán maradó”-ként címzett postai küldemények címében a címzett nevén kívül annak a postai szolgáltatóhelynek a nevét és irányítószámát, valamint a rendeltetési hely szerinti ország nevét kell feltüntetni, ahol a küldemény átvehető, továbbá a címzésben fel kell tüntetni a „Poste restante” feliratot.")

Ezt jól értelmeztem így?
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Mikor én rendelek dolgot külföldről akkor mindig a posta címét adom meg így oda szállítják, de gondoskodjon, hogy megfelelő elérhetőséget adjon meg.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

 

(51,1e pont) által
...