• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Pécs Tüke busz Zrt.-ről van szó. Sajnos figyelmetlen voltam, megbüntettek a buszon (10 ezer Ft), véletlen azt a jegyet lyukasztottam ki, ami már használt volt, a jó helyett. Az oldalon azt írják lehet benyújtani kérelmet a mérséklésre, de azt nem írják milyen esetben. Ha diák vagyok és nem rendelkezem saját keresettel, akkor kérelmezhetem?

1 Answer

0 értékelés

Kedves Kérdező!

Sajnos nem tudni mivel ők egyedileg bírálják el minden kérelmet. Cél szerű lehet részletfizetést kérni, ha a büntetést nem mérsékelik.

A társaság lehetőséget biztosít részletfizetésre, illetve pótdíj összeg mérséklésére irányuló méltányosági kérelem az Ügyfélszolgálaton történő benyújtására, amely kérelmek kötelezvényen megjelölt személyes adatok ismeretében és az utas által a kérelemben leírtak alapján egyedileg kerülnek elbírásra.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

...