• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Üdvözlöm,

Szeretném a segítségét kérni. A Telecomnal van két szám aminek nem Én vagyok a szamlatulajdonosa,csak a számla fizeto. Évek óta próbálom velük megbeszélni hogy az egyiket az édesanyám használta de már 2eve elhunyt így szeretném megszüntetni. Azt mondták nem tehetem mert nem Én vagyok a tulajdonos. Csak fizessem az előfizető díjat. Dehát nincs használva. A másikat szerettem volna jobb díjcsomagba tenni nem engedték a válasz ugyan az. A Cég aki nevén van a telefon írtam levelet semmi válasz. 1eve nem használom egyik számot se mert átmentem egy másik szolgáltatóhoz jobb feltételekkel. Erre a Telecom végrehajtási eljárást intézett 1ev után. Nem értem miért kellene nekem fizetni olya ért ami nem az enyém nem használom és többször kértem találjunk megoldást de semmi csak fizessek mert Én vagyok a szamlafizeto. Nem hiszem el van ilyen törvény?  Írtam a közjegyzőnek mi szerint vitatom. Ő elfogadta és vissza dobta a Telecomnak ,aki most küldött egy levelet hogy ha egy összegben kifizetek 36.611 Ft ez az egy év ér előfizető díj plusz költség akkor elengedik a 13000 Ft nem tudom mit.  Kérem segítsen valóban ki kell ezt nekem fizetni? Válaszát megköszönöm.

Üdvözlettel
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves kérdező!

Egyértelműen nem kell kifizetnie mivel édesanya sajnos elhunyt a cég követelése alaptalan azért is dobta vissza a közjegyző nekik. A cég fizetési meghagyást bocsájthat ki Ön ellen akkor Ön ellent mond és bírósági ügy lesz belőle, ahol feltehetőleg Önnek adnak igazat.

De itt van a honlap: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1497/_mi_a_teendo__ha_a_mobil_szolgaltatas_elofizetoje_elhunyt_

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,2e pont) által
...