• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Üdvözlöm!

Kérdésem az lenne, hogy van egy férfi akinek van egy cége. Egy másik cég kényszertörlési eljárás miatt eltitott személy lett, így a saját cége élére egy hölgyet rakott mint ügyvezető.

A felmondási papírjaimat mégis a férfi írta alá. Ez szabályos? A Kft-ben tagként szerepel (amit látoki a cégjegyzékben), de nem tudom ezt azt jelenti-e hogy továbbra is aláírhat mindent? Azért is fontos, mert olyan papírt iratott velem alá, amit nem akartam, így szeretném a másik oldalról megpróbálni, hogy semmisnek tekinthető e az ő aláírásával.

Köszönöm válaszát!
(120 pont) által a(z) Munkajog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Nehéz megítélni, ezeket a tevékenységeket nem gyakorolhatja. 

Az (1) bekezdés szerinti személy nem szerezhet gazdasági társaságban többségi befolyást, nem válhat gazdasági társaság korlátlanul felelős tagjává, egyéni cég tagjává, továbbá nem lehet cég vezető tisztségviselője (képviselője). 

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,1e pont) által
...