• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Üdv!
Egy képzésre jelentkeztem, aminek legelején egy szerződést írattak velünk alá, melyben a következők szerepelnek:

"A képzésben résztvevő, aki egészségügyi, családi, vagy egyéb okból felmondja a szerződést, köteles megtéríteni a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget, illetve nem tarthat igényt az általa már befizetett képzési díj visszafizetésére."

Mivel az oktatás színvonalon aluli, nem tanítanak semmit és az oktatási napokon is csak 3-4 órát vagyunk bent a megbeszélt 7-8 óra helyett, szeretném a szerződést felmondani. Élhetek bármilyen anyagi visszatérítéssel, vagy örüljek, ha nem kell kifizessem az oktatás teljes díját?

Előre is köszönöm a választ!
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Javasolnék először egy levelet írni az oktatási tevékenységet végző intézménynek írja, hogy mi a problémáka az oktatással azért fontos, hogy legyen írásbeli nyoma. Könnyen lehessen bizonyítani. Lehet, hogy így megoldódik a probléma is. Írásos nyom miatt célszerű.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(50,9e pont) által
...