• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Üdvözlöm!

Öcsénk jogot tanult csak nem fejezte be. Édesapánk elhunyt és nemsokára lesz a hagyatéki tárgyalás. Most szembesültünk vele, hogy öcsénk 2016- ban adásvételi szerződéssel megvásárolta édesapánktól a csalási házat, természetesen semmiért. A kérdésünk az lenne, hogy akkor most mi ki lettünk semmizve? Előre is köszönöm Válaszát!
(140 pont) által a(z) Ügyvédek kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Tekintettel az ügy összetettségére, javasolnám, hogy keresse fel egy ügyvéd jogi segítségért Ezt azingatlan adásvételi szerződést több alapon is meg lehet támadni. Ilyen lehet például a színlelt szerződés esete, amikor a tranzakció valójában egy ajándékozásnak minősül, a jóerkölcsbe ütköző szerződés, amelynek célja lehet, hogy Önöket, mint lehetséges örökösöket, kizárja az öröklésből , vagy a feltűnő értékaránytalanság, amikor a vételár jelentősen elmarad a piaci értéktől.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,0e pont) által
...