• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat

Édesanyám, testvérem és én éltünk hárman egy lakásban. A lakást édesanyám vette, de a testvérem nevére lett írva ajándékozással. Ő egy éve elköltözött közös lakásba a barátnőjével, ami egészben a barátnője nevére van írva, az ő tulajdona, ebből a lakásból viszont nem jelentkezett ki, és még mindig az ő tulajdona papíron. Jegyző által hitelesített nyilatkozatra lenne szükségem, ami kimondja, hogy életvitelszerűen nem lakik velünk, viszont igazából nincs papír ami igazolja hogy így van. Szimplán egy "bünetőjogi felelősségem tudatában kijelentem" állítás elég a jegyzőnek, hogy hitelesítse? 

(140 pont) által a(z) Polgári jog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Ha a lakás a testvére tulajdona akkor sajnos nem lehet kiköltöztetni a tulajdonos beleegyezése szükséges, aki ő. Kérje a beleegyezését.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(50,9e pont) által
...