• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Udvozlom,

A segitseget kernem. Eleg furcsa es szamomra teljesen uj es kenyelmetlen szituacio kerekedett,ami a csaladomat erinti.Nagymamam evek ota oregotthonban van, ahol az elhelyezettek eltero osszegeket fizetnek, az osszeg konfidencialis.Nagymamamnal a teljes nyugdij leadasat koveteltek, mama ezt teljesiti is, szamlaval tudja igazolni. Az ellatas nagyon gyenge, nincs nover az intezmenyben, telen nem volt rendszeresen futes, nincs melegviz, az elelmezes nagyon gyenge,nyaron vizet sem kapnak a betegek, a szuleim potoljak sajat koltsegukon ezeket.

Az oregotthon felszolitotta mamamat arra,hogy tobb penzt fizessen joval az ellatasert,kijelentve  azt,hogy en mint unoka is fizessek bele. Nagyon szomoru vagyok, mivel nekem is van csaladom, lehetetlenseg annyit penzzel kipotolnom sajnos.

Kerdesem az lenne, hogy az otthont alapito tagok jogosan kovetelhetnek koltsegteritest tolem? Egyhazi, magan intezmenyrol van szo.

Megkoszonom valaszat.
(120 pont) által a(z) Családjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Az öregek otthona nem jogosult több pénzt követelni Önöktől, mivel kötöttek egy szerződést abban benne van az ár, hogy mennyit kell havonta fizetni nem lehet egyoldalúan módosítani a szerződést.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(50,5e pont) által
...