• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Jó napot!

Abban a helyzetben vagyok, mint taxisofőr, hogy az utas a fuvar  dijat nem is akarta, es nem is tudta kifizetni, igy rendori intezkedes utan irtunk egy, ugymond “leteti szerzodestt”, amiben az szerepel, hogy az utas letetbe helyezte nalam  mobiltelefonjat, mig nem rendezi szamlajat. Termeszetesen ezt a rendor is letanuzta. Nos, viszont a “szerzodesben” az szerepel, hogy a rendezese idopontjaig letetbe helyezte a mobiltelefont, hogy meddig kell rendeznie, azt sajnos nem irtuk bele. Ezzel kapcsolatban erdeklodnek, hogy jogilag mennyi ido utan ertekesithetem a telefont, vagy lesz a tulajdonomban, mert ez lassan 15 napja tortent, es semmilyen formaban nem jelentkezik?!

Elore is koszonom valaszukat. Norbert
(120 pont) által a(z) Szerződések kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

A jogi tanácsom az, hogy hívja fell a teljesítésre egy felszólító levéllel és figyelmeztesse a következményekre, ha nem teljesít akkor értékesíti a mobil telefont. Levélben szabjon határidőt.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(50,5e pont) által
...