• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Szomorú de lassan 9millió Ft adótartozásom van. 2009 óta nem fizetem az adót. Tüdő rákom volt 2005-ben, alternatív terápiával gyógyultam, horror áron, mivel ezt fizetnem kellett, ezért nem tudtam az adómat befizetni. Semmi nincs a nevemen, próbáltam egyezkedni, mivel a semmi került végrehajtás alá, Anyámnál lakom, Ő fogadott be, ide jött ki az adóhatóság, ill. nem engedte be az Anyám őket, mivel 91 éves nem erőszakoskodtak vele.

Szeretném rendezni ezt a tartozást, kölcsönt kb. 5mmillió Ft vehetek fel, ami esetleg sikerül. Sajnos többet nem . Ha nem fogadja el a NAV ezt az összeget, akkor  mire számíthatok. Rokkantnyugdíjas vagyok. Az Anyám az unokájának ajándékozta a házát. Tehát én már nem is örökölhetem. Kérdésém mit tud velem a NAV csinálni, kötelezheti a gyerekem, ha  velem valami történik, hogy ezt az adósságot kifizesse?
(140 pont) által a(z) Adójogi tanácsadás kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Nyugdíjból fogják ezt az összeget levonni az önéből. 

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(51,0e pont) által
...