• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Üdvözletem!

 

Sz.Csabának hívnak és olyan kérdésem volna 15 éve vagyok házas és van egy 14 éves fiam, 1 éve csal a feleségem egy harmadikkal. Vállásra fog kerülni a sor . Ő le akar mondani saját gyermekéről azért csak mert így nem kell gyerek tartást fizetni neki meg így letudja a vagyon elosztást is ezzel az ő elmondása szerint . A kérdésem az ,hogy  gyerektartást igényelhetek válás után még ? Vagy mi illeti meg válás után ha lemond a gyerekéről láthatási joga lesz ugyan úgy vagy nem? Lesz-e joga még valami formában a gyermekemhez! Ő semmit nem akar fizetni gyerek felé .

Válaszukat előre is köszönöm !

Sz.Csaba

1 Answer

0 értékelés

Kedves Kérdező!

A szülő nem mondhat le érvényesen a gyerekről kell neki gyerektartást fizetnie, ha ön neveli a gyermeket. A feleségnek kell fizetnie gyerektartást.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

...