• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Jó napot!

Az lenne a problémám, hogy tavaly júliusban megismerkedtem egy fiúval aki azt mondta Pesten él, és sokat leveleztünk annyira megértett és ez nekem jólesett, hiszen akkor próbáltam kilábalni egy szakításból érzelmileg nagy támaszt nyújtott. Jó pár nap, egy hét intenzív levelezés után rábeszélt, hogy töltsünk együtt pár éjszakát Miskolcon (Én akkor még ott laktam, de tavaly augusztus 4.-től Sátoraljaújhelyen élek a mostani párommal) egy panzióban. Én igent mondtam neki hiszen nem csak facebookon leveleztünk, hanem telefonon is mindennap többször beszéltünk, nagyon úgy éreztem egy hangon vagyunk, sok mindenben egyformán gondolkodtunk. Lejött Miskolcra kivett egy szobát egy panzióban két éjszakát, három napot. Viszont a második éjszaka után felhívott, hogy sürgősen a munkájával kapcsolatban haza kell mennie Pestre, kértem, hogy legalább hagy köszönjek el lemegyek a Tiszai pályaudvarra és búcsúzzunk el normálisan egymástól, ám erre ő nevetve mondta, hogy már nem hiszi, hogy leérnék nemsokára indul a vonatja Pestre. Semmi idegesség, megbánás, vagy egy kis szégyenérzet nem volt hallható a hangjában. Én utána többször hívtam, írtam neki, de nem reagált egyik hívásomra sem, egyik levelemre sem írt vissza. Nagy nehezen túltettem magam rajta később megismertem a mostani párom és nem foglalkoztam ezzel a dologgal. Egészen mostanáig. Ugyanis pár napja legfeljebb egy hete, írt a panzió tulajdonosa, hogy feljelentést tett a rendőrségen, mivel a számlát ami 67.800 forint nem fizettük ki, a fiúval akivel ott voltam, ő eddig türelmesen várt, de most elfogyott a türelme és a bírósági illeték, illetve közjegyzői díj, a feljelentés ugyan ennyi ami minket terhel! Én próbáltam elmagyarázni neki, hogy én is áldozat vagyok ahogy ő, hiszen engem is átvertek, kihasználtak mind testileg, mind érzelmileg. Nekem Ádám azt mondta ő állja a panzió teljes költségét. Csak ugye amikor becsekkoltunk elkérték az én személyimet is, és az Ádámét is. Most találtam egy munkát ahol igaz, hogy minimálbérért, de dolgozhatok. Most mire számíthatok? Minden hívást, levelet, töröltem amit Ádámmal beszéltem, hogy bizonyítsam be, hogy ártatlan vagyok?

Mi lesz most velem?
(120 pont) által a(z) Büntetés végrehajtás kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Kedves Kérdező!

Sajnos nem ez nem bűncselekmény még nem bizonyítható, hogy a fiúnak kellene fizetnie a panzió költségét. Ön igénybe vette a szolgáltatást ki kell fizetnie itt nem történt bűncselekmény.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.

(50,9e pont) által
...