• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Tisztelt Ügyvéd Úr

A telenor-nál vásároltunk, kötöttünk előfizetést két év hűségidőre ami le is telt, viszont nem értesítettek arról hogy a hűségidő után, majd nem háromszorosára fog emelkedni a havi díj. Jött is a számla néztünk nagyra tárt szemekkel. (24eft-ról beszélünk) Mint minden családban vannak jobb, rosszabb időszakok, most ünnepek stb.. Vissza szeretnénk mondani az előfizetést, viszont van tartozásunk ami már majd nem 40eft. A kérdésem az lenne hogy ha személyesen bemegyünk és mondjuk hogy az előfizetést a mai naptól szüntessék meg, viszont a fent maradó összeget szeretnénk mindenképpen rendezni, de sajnos egybe nem megy, ezért részlet fizetést szeretnénk kérni, vagy befizetünk egy kisebb összeget mondjuk a harmadát és a többit szeretnénk részletre, ez jogilag megoldható?

Köszönöm előre is a válaszát.

További szép napot!
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat
Tisztelt Kérdező!

A hűségidő lejárta után előfordulhat, hogy az előfizetés összege megemelkedik, célszerű a lejáratkor utána érdeklődni, illetve kedvezőbb csomagra váltani. A Telenor honlapján több részletfizetési lehetőség közül is választhat.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.
(50,9e pont) által
...