• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat

Tisztelt Szakértő!

Ingatlan végrehajtásban vásárolt lakással kapcsolatban kérdezem meg:

1. az adás-vételi szerződésben a kikiáltási ár, vagy a ténylegesen kifizetett vételárat kell feltüntetni? Ennek az illetékfizetési kötelezettség szempontjából van jelentősége.

2. Megvásárolom az ingatlant utána a bank bejelenthet még moratóriumot a fennálló banki tartozás miatt, vagy bárki akinek követelése áll fenn az ingatlanon?

3. A közüzemek követelhetik tőlem az előző  időszakban felhalmozott közüzemi díjakat, melyek nem engem terhelnek, olyan feltételt támasztva, hogy akkor nem írják át a szolgáltatást az új névre.?

4.Az esetleges visszakapcsolási díjat az új tulajdonosnak kell fizetni?

Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel. Advocat

 

(120 pont) által a(z) Ingatlanjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat
Tisztelt Kérdező!

1, Az adásvételi szerződésben a ténylegesen kifizetett vételárat kell feltüntetni.

2-3, A végrehajtási eljárás során az ingatlant terhelő kötelezettségek megszűnnek, így sem a bank, sem más hitelező nem léphet fel követelésének érvényesítésével, ugyanez vonatkozik a közüzemi tartozásokra is.

4, A kikapcsolást követő egy éven túl jelentkező ügyfelek a bekapcsolási feltételeket teljesítve új felhasználóként nyújthatnak be igénybejelentést a szolgáltatóhoz.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.
(51,0e pont) által
...