• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Sziasztok!

Peti vagyok, kötöttem egy előfizetést a vodanál két évre a nevemre, de nem én használom a telefont, hanem egy rákos hölgynek(aki a párom de nem élünk együtt) volt szüksége gyorsan telefonra és előfizetésre a kórházban a műtét előtt, mondta is hogy fogja tudni fizetni havonta mert letudja írni. Megbíztam  benne segíteni akartam neki. Megkötöttem a szerződést oda is adtam telefonnal együtt. Most azonban úgy tünik fizethetem helyette havonta mert átvert. Mit tegyek hogy helyrehozzam? Arra gondoltam bejelentem hogy ellopták a telefonomat, esetleg a rendőrségen is feljelentést teszek.Vagy csak felfüggesztem 6 hónapra a szolgáltatást(addig nem kéne fizetnem a havidíjjat sem) utána viszont amikor aktiv újra a szolgáltatás, akkor teszek feljelentést, és tiltatom le a kártyát, és kérek újat. és keresek egy megbizható családtagot aki használja és fizeti is, vagy fizetem én és használom, már az is jobb mint más helyett fizetni. A szerződés nála van de az én nevemre szól, és van egy ügyfélbiztonsági kód amit viszont csak én tudok. igy emiatt ő nem tud semmit intézni. Kérdésem melyik a jó megoldás, és tudnak e esetleg jobbat. a lényeg, hogy egy beteg de szélhámos piti csaló hölgy. Köszönöm a segítségét.
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat
Kedves Kérdező!

Érdemes felkeresni a szolgáltatót, elmondani nekik is ezt a történetet, és tájékoztatni Őket a szerződés megszüntetési szándékáról. A neve alapján azonosítani fogják tudni Önt.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó sem vállal.
(51,0e pont) által
...