• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Üdvözlet

A NAV diákhitel tartozás miatt a fizetésemből 6 hónapja letiltotta a 33% ot amit a munkáltatóm havi rendszerességgel el is utal nekik amiről minden hónapban meg is katam a levelet tőlük hogy azzal a bizonyos összeggel csökkent a tartozás, egy hónapja azonban  a lakossági folyószámlámat is inkasszó alá vonta ugyanezen ügy miatt így már a fizetésem kétharmada hozzájuk kerül csak egy bizonyos mentesített összeget tudok kérvényezni minden hónapban amit le tudok venni a számlámról ez kb a fizetésem egy harmada. Meg tehette ezt a NAV? Én ugy tudom hogy a fizetésem felénél többet nem tilthat le!?

1 Answer

0 értékelés
Tisztelt Érdeklődő!

A végrehajtási szabályok alapján a munkabérnek legfeljebb a feléig terjedhet a levonás. Javasolt ezzel kapcsolatban kérdéssel fordulni a NAV felé.

Üdvözlettel:

 

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.
...