• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Jó napot kívánok!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy kis hétvégi házunk és a szomszédunk feljelentéssel fenyeget. A következők miatt a fiam a család autóit  ott szokta átnézniu illetve felkészíteni vizsgára amit a szomszéd már nem nézett jó szemmel és szól, hogy fejezze be a feketézést mert feljelenti. Azóta amibe lehet csakbeleköt, most már az is baj hogy a házhoz vezető uton hányszor megyünk el mert kigyúrjuk az utat, valamit, ha szól a zene, vagy baráti társaság, rokon jön és sütögetünk, bográcsozunk már is azon van, hogy belekössön valamibe. Szerinte hangosak vagyunk, meg nem is lehetne itt zenét hallgatni, sem barátokat fogadni. Má ott tart a dolog, hogy megfenyegetett, hogy eljárás folyik ellenünk.És olyan csúnya szavakkal illette a gyermekemet, és hogy huzzunk el a p.......Szeretném megkérdezni, hogy az általunk készített kerítésre/drót/ rakhatunk -e fel zöld átlásztó hálót, amivel egy kicsit tudnánk korlátozni azt, hogy átlásson. Valamint , hogy miben tudnánk a mi igazunkat bizonyítani, ha ezzekkel a vádakkal feljelentene. Mert senki mást nem zavarunk semmivel csak is őt.

Válaszát köszönöm. Tisztelettel. Melinda
(120 pont) által a(z) Általános jogi kérdések kategóriában

1 válasz

0 szavazat
Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben a háló a magántulajdon oldalán, úgy megengedett. Az alaptalan állításokat ilyen esetben a legegyszerűbb tanúvallomásokkal bizonyítani.

Üdvözlettel:

 

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.
(11,3e pont) által
...