• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Jó napot.

Nagynamàm vègrendeletében ràmhagyta a lakàsàt. A végrendeletet mind a 4 gyermeke érvènyesnek ismerte el, így Megszületett a jogerős hagyatéki végzés is. Egészen addig nem volt problèma amíg 2hónappal ezelőtt nem szóltam hogy szeretnék oda költözni..

Nagybàtyàm lakik ott életvitel szerűen, évek óta ez a bejelentett lakcíme. Időközben odaköltözött a nagynéném is aki hajléktalanként volt eddig nyilvàntartva, illetve az ő exfèrje is. Engem nem engednek be a lakàsba, illetve fenyegetőznek hogy beperelnek. Most 3 alkoholista ember lakja a lakàst, és azt szeretném tudni hogy hogyan tudnék odaköltözni. Minden nap hívjam ki a rendőrséget? Nagybàtyàm azt mondta hogy ő mindig is be fogja engedni őket. Mivel ő oda be van jelentve àllandóra nem tehetek ellene semmit? Én nem tudok együtt lakni ilyen emberekkel, és nem is szeretnék. Ha odavinném a dolgaimat attól tartok hogy engem is meglopnànak mint ahogy a nagymamàt is előtte. Mindent én fizettem ki, gondolok itt a temetési illetve a hagyatéki költségekre. Ennek ellenére most én vagyok a rossz! Mit tehetnék?
(120 pont) által a(z) Ingatlanjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat
Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben a végrendelet alapján Ön a tulajdonosa a lakásnak, úgy az illetékes jegyzőtől kérheti annak kiüríttetését és birtokába adását.

Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.
(11,3e pont) által
...