• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Tisztelt Jogász Úr/ Nő!
Februárban volt férjem ellen gyermekláthatás szabályozás,veszélyeztetés miatt bírósághoz fordultam.Első tárgyalás vt,a következőt a bíróság elhaladztotta,most viszont én szeretném,mivel kisfiam épp abban az időben kórházi kivizsgáláson lesz.Úgy hallottam,halasztás csak akkor kérhető,ha mind két fél kéri.Én nem tudok elmenni,kisfiam nem hagyom ott a kórházban,főleg mikor épp vizsgálják.Ha benyújtok egy kórházi igazolást,miszerint a tárgyalás napja előtt kell befeküdnie pár napra,így beleesik az időpont is,kapok halasztást? Én lennék a felperes,de a fiam egészsége mindennél fontosabb.Köszönöm
(260 pont) által a(z) Családjog kategóriában

1 válasz

0 szavazat

Tisztelt Érdeklődő!

 
Indokolt esetben a bíróság a tárgyalást megelőz legkevesebb nyolc napon belül beadott kérelemre elhalaszthatja. Ehhez szükség lesz egy írásos kérelemre, valamint az indok alátámasztására hivatott igazolásokra.
 
Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.

 

(11,3e pont) által
...