• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
ha nemetországban van az illetö benn a rendörsegen ,en a barátnöje vagyok ,es azt mondják hogy nem beszelhetek vele ,ügye van magyarországon es ezert tartják ott ,en megis mit tehetnek ezzel kapcsolatban ,ügyvedre nincs penzem ,annyit mondtak nekem,hogy nem beszelhetek nem találkozhatok vele magyarországi ügye van ,meg nem is nagyon tudok nemetül a kerdesem az lenne hogy mit tehetnek ezzel kapcsolatban?
(120 pont) által a(z) Egyéb jogi kérdések kategóriában
által újramegjelenített

1 válasz

0 szavazat

Tisztelt Érdeklődő!

 
A magyar állampolgárt külföldön megilleti a kapcsolattartás joga a konzulátussal, illetve a konzulátuson keresztül hozzátartozóival. A konzul magyar állampolgár fogva tartásának tudomására jutásakor köteles felvenni a kapcsolatot a fogva tartottal és a fogva tartott érdekeit képviselni. Ennek megfelelően javasolt a Németországban található magyar konzult megkeresni és számára megadni minden szükséges információt (személyi adatok, fogva tartás körülményei), hogy intézkedni tudjon az ügyben.
 
Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.

 

(11,3e pont) által
...