• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 szavazat
Kérem Tisztelettel!

Van-e jogi szabáléy arra nézve, hogy a szomszédom, hanyag, lezüllőt portáját rendbe tegye elfogadható módon. A probléna aés  következő: Évek óta minden szemetet behord az  udvarába  és már 50-60 cm-tert magasodott tőle  az udvar. Van ott szemét, trágya, nyakig érő gaz, még a bejáratnál is. Az illemhelyert lebontotta és most egy vödörbe rendezi a dolgát ami egész nap bűzlik.

Ennek következménye a sok féreg ami meglapul nála. Egerek, patkányok, kígyók, /nem siklók/ szhokatlanul nagyok, és  félünk tőlük. Már elhordják a tojást a tyukok alól.

Sarokház a miénk és mi takarítjuk ki a mögötte  lévő gazt, hogy távol tudjuk valahogy tartani a férgeket, de a kerítésen át jönnek.

Az önkormányzati hivatalban már többször kértük, hogy csináljanak vele valamit, de nem történik semmi.

Kérem írják meg, hogy mit tehetünk!

Tisztelettel : Kvács Lászlóné  9315 Sobor Kis u.13.
(160 pont) által a(z) Közigazgatási jog kategóriában

1 válasz

+1 szavazat
 
Legjobb válasz

Tisztelt Érdeklődő!

 
A felsoroltak súlyosabb esetben megvalósítják a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése, valamint a környezetkárosítás büntető tényállását is, ennek megfelelően javasolt feljelentést tenni ez ügyben a helyi rendőrségen.
 
Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.

 

(11,3e pont) által
által kiválasztott
...