• Regisztráció
Jogi kérdések honlapja. Az oldalon joggal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel minden témában.

Ha jogi segítséget kérsz, ne habozz, tedd fel a kérdésed és hamarosan választ kapsz!
0 értékelés
Upc direkttel vagyok 8 éve úgyfél."Most szeretném felbontani a szerzdést,de ez lehetettlen-nincs úgyfélirodajuk Budapesten,sem e-mail kapcsolat,kizárolag csak telefonos kapcsolat.Dec.-ben szerettem volna lemondani a HBO-ot,6 honapra kaptam árkedvezményt,és állitolág kőtőttem ju szerződést amit febr.15-ig szol.DE semilyen szerződést nem irtam alá ,a telefonos beszélgetés nem tartom hitelesnek,mivel a magyárnyelv nem az anyanyelvem.Kőzőltek velem,hogy csak akkor felbonhatom a szerződést ha befizetem tőbb mint 50 ezerft.ot.Kérem a segitségúk.Kőszőnőm,Auguszta

1 Answer

0 értékelés

Tisztelt Érdeklődő!

 
A szolgáltatási szerződés megszüntetésére általában a szolgáltató és az ügyfél között létrejött egyedi szerződés, valamint a szolgáltató honlapján található általános szerződési feltételek alapján van mód. Javasolt ez ügyben felkeresni a szolgáltató honlapját, ahol kötelező közzétenni az általános szerződési feltételeket. A tartozásának rendezése érdekében, amennyiben azt alaptalannak tartja, javasolt egy magyar nyelvet anyanyelvi szinten beszélő ismerős - ha esetleg értelmezési problémák lépnek fel - valamint jogi képviselő segítségét igénybe venni.
 
Üdvözlettel:

a PROKATOR-NET jogi csapata

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon elérhető tartalmak és információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. A tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján adtuk, azért felelősséget sem a szolgáltató, de a partner válaszadó nem vállal.

 

...